sanningen

Nyårssumering? Heter det så?

Publicerad 2008-12-31 17:22:31 i Allmänt,

Hej bloggen, ja nu ska jag göra en sådan där lista som alla andra gör nu på sista dagen å allt..vågar mig inte på att försöka skriva det igen, namnet,kallelsen, är jäkligt osäker på vad det är för himla ord igentligen, och hur det stavas..men jag kallar det en sammanfattning iaf,  i korta texter och bilder, på mitt 2008 och hur det har varit. Jag får såklart inte med allt, så mycket händer ju på ett år, men i stora drag, jag har tagit med det jag minns starkast!
Ja här kommer det då..i rätt ordning till och med haha....


Min 15-årsdag. Det är liksom givet att ens födelesedag ska vara med på den här listan. Men inte för att min var så speciell. Jag fick en kamera, som har använts flitigt sedan dess, och jag minns bäst såklart att två av mina närmsta vänner, Lisa och Sophie kom och grattade mig , med hårspray och stringtrosor i paketen, givetvis!




Skolavslutningen i åttan. Behöver jag säga mer? Ögonblicket innan ännu ett sommarlov och ännu en sommar blommar ut i all sin ledighet och prakt, det går inte att glömma. Själva stunden i kyrkan går mig ganska lätt förbi. Men tanken just då.  Att ha en hel sommar framför sig att fylla med upplevelser och minnen. Underbart. Underbart




Sommardagar att minnas (extra mkt!:). Med kompisarna. Skratt, prat, choklad och flumm. Tappra försök till bad i en snorkall svensk insjö. En gång barndomsvänner, alltid barndomsvänner, är det inte så? Jag hoppas att vi inte tappar bort varandra i framtiden, jag tycker om er för mycket för det<3




Cypern med Lisen, Sixten och Lotta. Jag behöver verkligen bara värme, sol och värme och strand och bad och en bra bok för att må riktigt bra. Den här semesterveckan blev en riktig överraskning, men jag är så glad att jag fick följa med, och jag saknar det, jag vill tillbaka!





Tågluff med familjen. Mycket tjafs såklart, men vad kan man vänta sig när man reser 6 personer som annars ständigt är i luven på varandra? Vi hann i alla fall med Paris, London och Skagen, jag fick åka nattåg för första gången i mitt liv. Det var kul. Men ibland kunde vädret och humören och maten och alltmöjligt varit lite bättre, och lite trevligare.




Den sega vardagen. Dagar då jag bara velat dö. Dagar då jag verkligen inte klarat av att se mej själv i spegeln. Dagar då jag varit så trött på skolan att jag övervägt att...ja, jag vet inte vad. Alla sådana där dagar som man kunnat göra till något mycket bättre, om man orkat, eller kanske om man velat orka. Jag antar att 2009 också kommer innehålla sådana dagar. Men det är livet, helt enkelt. Man får tänka på de bra dagarna, och minnas dom.




FRIDAs Attitydimodelltävling. Som jag dessvärre inte gick vidare i.>.< Det var surt att inte få vara med i tidningen, och jag (det låter ytlig, i know!) tänker faktiskt lite på det varje dag. Vad hade jag kunnat göra bättre? Men jag fick iaf en fantastiskt rolig dag, med styling och plåtning och jag fick känna mig riktigt snygg för en gång s skull. Det var kul. Och att jag blev en av de 15 från hela landet borde ju betyda att jag åtminstone har liiite "modellpotential"? Haha , låt mig få drömma iaf, det mår jag bra av. x)






Julafton. Vad vore ett år utan denna dag? Jag fick inget stort, och speciellt i paketen, de vanliga småsakerna bara och pengar förstås. Jag har bestämt mig för att spara till en laptop. Wish me luck!






Jag började blogga. Man får väl lov och ta med det, så att jag i framtiden minns vilket år jag startade bloggen, det är väl smart, haha? Jaa, det var vad jag fick ihop.

Tack för det här året! Hoppas nästa år bli bättre..

    ...men hur kan det bli bättre Ebba?
Om du inte gör något åt det?
Om du bara tittar bort och låter det ske?
Ta tag i det, du måste klara det!
Mitt nyårslöfte i hemlighet. Antagligen får ingen nånsin reda på vad det är.






 

The last day of 2008

Publicerad 2008-12-31 12:31:42 i Allmänt,

Hej bloggen som ingen läser!
Sitter här, lite snuvig, lite trött (men mår bättre än igår!) och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har nyss ätit baguett med smör till frukost, inte speciellt innehållsrikt, men gott som tusan! Mina planer för denna nyårsafton tror jag är myskväll med kompisarna, jag säger tror, för har inte snackat med dom än, men förhoppningsvis blir det så, och förhoppningsvis kan jag då hasa runt i mina säckbyxor hela kvällen och natten haha. Alla pratar om hur de ska klä sig, vilken klänning de ska ha..men jag tänker som sagt inte se ut på något speciellt vis alls, utan kör på det gamla vanliga och bekväma.

Vad har ni för planer idag och ikväll? Tell me, i wanna know!
Får se om jag uppdaterar mer under dagen, annars lovar jag bilder tills imorrn från den här övernattningen som förhoppningsvis blir av, och önskar er Ett Riktigt Gott Nytt År och att 2009 blir ett härligt och inspirerande bloggår!

Puss på det<3

Förskyld och snart är det 2009

Publicerad 2008-12-30 17:46:31 i Allmänt,

Hej! Ni får ursäkta om inlägg/bilder/rubriker/texter å sådan skit ligger lite hursom helst här nedanför. Vet inte riktigt vad jag gjort haha, men om det inte fixar sig när jag laddar upp nu så får jag totaldamp och då måste jag väl ta tag i det ;)
Jag har lite tvångstankar om att hur jag vill ha det på min blogg, hur allt ska se ut och så, så när det blir såhär blir jag himla frustrerad kan jag säga, har legat vaken dom senaste nätterna och undrat hur jag ska åtgärda problemet, promblemet med de mytiskt hoppande och förvirrade inläggen och bilderna som tycks leva siina egna liv. Haha okej det där sist bara kom. Jag kunde inte stopp det. Måste verkligen sluta tänka att allt ska vara perfekt, allt, och då menar jag verkligen allt. Har ni tvångstankar? Jag tror jag har det  hela tiden, bara småsaker men ändå..

Är somsagt förskyld, och hur bra start är det på ett nytt år? Nja, och det är så konstigt, för jag är i princip ALDRIG sjuk, men så går jag och blir nerpestad två dagar innan nyår. Jaja, det är tur att man kan sitta inne iallafall, kurera sig och fördriva tiden med att kika runt bland alla era bloggar. Bloggvärlden måste vara onändligt, right?

Jag undrar om inte mitt nyårslöfte ska vara att uppdatera mer, med mer bilder och att ha intressantare saker att skriva om. Ebbas Blogglöfte. Haha

Ska försöka bättra míg (och blir friskare!), vi hörs sen!
´
Jag har för mig att jag skulle ladda upp den här igår..ja jag laddade upp den! Men somsagt; något är väldigt damp med min sida just nu, hoppas det fixar sig! (Det låter så jobbigt att säga att jag ska/måste fixa det!! ><)
Hårprodukterna jag köpte häromdagen. Jag gillar schampot och moussen är helt okej, men tror jag måste bli bättre på att fördela det i håret på något proffsigt vis. Till skillnad från andra bloggare är jag inget hängiven fan av smink/skönthets/hår saker. Men jag är iallafall lite mera allmänbildad än min pappa som tror att allt inom flaskkategorin går under "body lotion" Det spelar ingen roll om man säger att man behöver pengar till en foundation, till en hårspray, eller till en ny puderborste, hans ständiga svar blir ;"är det en såndär body lotion?"

;,( Skriver av mej lite

Publicerad 2008-12-29 17:12:24 i Allmänt,

Tjo folk!
Vad händer nu då? Jag sitter här och snuvar och känner mig allmänt hängig. Vill ha godis. Vill verkligen haaa gooodiiis.
Men. Det får jag inte.
Något på tv i kväll? Jag gillar att ha lov, men samtidigt inte. Jag blir less av att bara gå runt hemma, för att jag inte orkar ta mig för något annat. Jag kunde följt me kompisarna och shoppat lite imorrn. Orkar inte. Anledningen? Kan jag inte skriva här.
 Men det är så deprimerande..så jävla drygt..och jag vill inte..och jag vill bara ha ett slut på det. Men det kommer jag inte få. Det kommer förfölja mig och tvinga ner mig igen, in i samma banor. Snälla låt mig slippa det. Snälla varför blev jag jag? Varför blev jag en sådan som inte kan acceptera och leva, varför?

Fick bara lov. Förlåt för att jag inte följer med er imorrn tjejor..men ni  får nog kul ändå!<3

;,(

Några timmar på kupolen

Publicerad 2008-12-29 16:18:32 i Allmänt,

Hej igen!
Så, imorse hämtade min mormor upp mig och min syster för att bege oss till Kupolen, ett köpcentrum som för vissa shopping-hatande människor kan liknas vid en enorm hemoröjd. Det är alltid mycket folk där, mycket trängsel, speciellt på reorna och idag var inget undantag.

Nej vet ni,jag orkar inte berätta ingående. Varför började jag överhuvudtaget sådär? Igentligen ville jag bara visa upp vad jag hittade.
 Några basicplagg, alltså två linnen och två långärmade tröjor. Sedan en mössa hihi, som jag verkligen inte kommer typ gå till skolan i, men som är jättebra att ha vid långpromenader med hunden här hemma i hålan, då man ändå knappt stöter på en enda människa och hur håret ser ut, det liksom orkar man inte bry sig om helt enkelt.

Hmm det fanns faktiskt inte så mycket ute i butikerna, fynden är i allafall i någon annan lycklig människas ägo, som antagligen fick tummen ur redan annandag jul eller något och trängdes i provrum och i kassaköer för att kunna gå hem med några billigare guldkorn...Haha den där meningen var störd! Och nu orkar jag inte skriva mer, en viss syster har ju smittat ner mig med förskylning och sådan skit..Fan -.-



























Gårdagens köp

Publicerad 2008-12-29 16:02:37 i Allmänt,

Hej bloggen! Här nedan är tröjan jag köpte igår, från Lager 70 (eller från VeroModa igentligen!) och hårprodukterna från Björn Axen. Har inte hunnit testa dessa än , men någon som gjort och vet resultatet, blir det någe mer volymerat i håret?? haha :P

Idag har jag rännnit runt på mellandagsrea. Snart/senare fixar jag ett inlägg och berättar mer om det och visar nårga pics. Vad har ni gjort dom närmsta timmarna?

Fan, jag börjar bli förskyld på riktigt.
Vi hörs sen!

Den 27:e

Publicerad 2008-12-27 17:22:17 i Allmänt,

Hejsan bloggen som ingen läser!
Händer inte mycket här hemma hos mej, har lite släkt här, ute är det vinter å kallt och det vankas mat, som jag förövrigt inte är nå sugen på, eftersom jag gått och nallat kladdkakebitar hela dagen.Bra vanor yeah.

Jag tänker på det där att ingen läser. men det gör inte så mycket. Det är bara en kul grej, att kunna skriva lite då och då, om obetydliga ting och få ur sig lite tankar och åsikter. Men det är jättekul om någon kommenterar texterna också, och inte bara bilderna! Om ni säger vad ni  tycker och vad ni tänker, vad som poppar upp i erA små huvuden när ni läser.. Men det är väl att begära för mycket. Kanske ska vara glad att någon tar sig tid att kommentera något ibland någongång?
Haha, hursomhelst, detta är inget jag tar på största allvar, bara en ny grej jag tänker införa helt enkelt. För att stimulera mig själv lite. Någonstans ska ju skiten hamna oxå eller hur?.

Men vill verkligen snygga till och fixa mer med sidan. Någon som har något tips?
Jag jobbar påre iallafall, blir aldrig helt nöjd med utseendet osv. Vi hörs människor!
(Ni som inte läser! ><)

Dagen efter dagen D

Publicerad 2008-12-25 15:16:43 i Allmänt,

Julen varar väl enda fram tills påsken right? Nej, jag tycker faktiskt inte det. Jag sitter här och tuggar på en sådan där After Eight choklad. Då vet ni hur illa det är (ah, all god choklad är slut! ><) Jag är van vid att gå runt och äta choklad flera dagar efter och kring jul, men just nu ekar förråden tomma, tyvärr.
Men fruktskålen då Ebba, ser inte den inbjudande ut? NEJ, ja är ingen fruktmänniska. Bara om någon snäll själ hackar ihop en sallad av det, men att sitta där och skala och sen få äckliga saker som fastnar och sitter kvar mellan tänderna i en evighet..nej.

Så vilka hänger på mitt nyårslöfte: inte äta frukt på ett år?
Haha det är så motsägelsefullt på något vis, så fel och därför överväger jag faktiskt att göra det och fortsätta frossa i gelatin och choklad hur mycket jag vill, diss på Anna Skipper, även fast jag gillar hennes program.
Hare sött!!

Någon hjälp mig?! +bilderfråndagen

Publicerad 2008-12-25 00:32:20 i Allmänt,

Kan någon förklara hur man svarar på kommentarer? Alltså så att kommenetarerna skickas iväg till de som kommmenterat..ellr ja ni fattar? Snäälla! De e ju ändå julafton?? Haha okej eller det va nyss men ändå!





JULAFTONSKVÄLL/NATT

Publicerad 2008-12-24 23:40:59 i Allmänt,

Tyvärr, när jag just nu skriver detta är det bara en ynkapynka halvtimme kvar av 2008 års julafton. Jag brukar aldrig bli sentimental, och minst av allt på julafton. Men iförsig sjunger Peter Jöback Hallelujha här intill..och det är grymt vackert helt enkelt! Och en låt att lätt bli sentimental av.

Någon mer än mig som efter en hektiskt dag av mat, tv och julklappar känner tomhet? Jag är såklart glad för mina klappar och vad jag fått, men, som min pappa sa, det är lite antiklimax. (hur det nu stavas!) Liksom..its over now! Det man väntat på, kanske inte ett år, men det man väntat på så länge och byggt upp så många förväntningar om, då var det gjort typ! Så sorligt på något vis. Antar att man borde njuta mer av stunden. Stunden med julklapparna och stunden när man sitter samlade, familj och släkt och äter tillsammans..eller alla stunder, igentligen. Men äsch, jag är så trött på alla som pratar om njutning vid jul, att det är så viktigt att verkligen verkligen njuta. Det är livet okej?
 
Och det kan vara underbart, även fast ögonblicket är kort och även fast man inte koncentrerar sig så mycket på njutningen som man borde. (Ni hörde ju själva, varför tvinga fram njutning? Ibland skulle människan sluta tänka helt, och upptäcka att det, kan vara något mer i likhet med njutning!)

Nu har jag bara svammlat på. Men tack för alla kommentarer som jag fått, bara någon dag efter bloggens start! Tack så mycket, det värmer och det peppar!<3
Och nu hoppas jag att ni haft/får en trevlig julafton, trots allt. Och berätta lite vad ni fick i paketen sen va?
Vi hörs, hugs!

If tomorrow will never come..

Publicerad 2008-12-23 10:51:52 i Allmänt,


.skulle vi nog bli galna allihop. Har ni hört den låten föresten??
Hursomhelst. Det luktar julklappar i hela huset just nu. Det är julafton imorrn! Tyvärr ser mina klappar ut som om min bror har slagit in de. Jag suger på sånt alltså..


Om

Min profilbild

Ebba

Jag är väldigt icke modeintresserad. Därav namnet. Syrholn är mitt hem, där jag levt i hela mitt liv. Det är väldigt litet, och är antagligen placerat väldigt långt bort ifrån just dig, men det finns där och det är här jag och mina tankar är samlade. Välkommen till min del av världen, och om du så vill, ta dig en insyn i livet som jag lever det, och alla andra halvironiska småsaker som tillkommer. Om du har tur bjuder jag på bak&kakrecept. Och om du har tur, blir det lite djupare än så.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela